Ontdek in 2021 de rust en ruimte in Noord-Italië

Rust en ruimte in Noord-Italië

Nu kunnen wij de onrust rondom corona niet wegnemen, maar wij vinden het belangrijk dat jij onbezorgd en met plezier je vakantie kunt uitzoeken en plannen. Zodat je straks relaxed op vakantie kunt. En daar hoort ook zorgeloos boeken bij! Daarom bieden we je de zekerheid van gratis annuleren. Zo kun je toch alvast die mooie vakantie boeken!

Een autovakantie voor 2021 met de zekerheid van gratis annuleren

Zin om dit jaar Ligurië te ontdekken? In deze donkere dagen begint het bij veel van onze gasten alweer te kriebelen. Dat je het in deze tijd spannend vindt om te boeken, snappen we. Daarom bieden wij de zekerheid van gratis annuleren.

Zo profiteer je van de ruime beschikbaarheid die we nu hebben, maar kun je kosteloos annuleren wanneer de grenzen weer dicht zouden zijn of wanneer er een negatief reisadvies naar Ligurië is.

Wanneer je met de auto op vakantie gaat kun je altijd zelf terug naar huis mocht tijdens je verblijf Italië ineens weer code rood krijgen.

rust en ruimte

Op OlivArancio hebben wij de rust en de ruimte

Nu kan ik jullie zelf vertellen over de ruimte die we hier hebben en het veilige gevoel dat onze gasten afgelopen zomer in Italië hebben gehad. Maar beter is het toch om dit van onze gasten te horen. Daarom hieronder een reactie van Fred en Esther.

Met de geur van vers gebakken brood, tussen de olijfbomen en met uitzicht op zee vergeet je tijdens je verblijf bij OlivArancio helemaal dat de wereld in de ban is van een pandemie. In Italië zijn zulke duidelijke richtlijnen waardoor wij ons geen moment onveilig hebben gevoeld. Een mondkapje draag je in een winkel of restaurant totdat je aan tafel plaatsneemt, dan kan het mondkapje weer af. Het fijne is dat er geen Italiaan is die zich hier niet aan houdt.
De omgeving van OlivArancio biedt mogelijkheden voor een gevarieerde vakantie. Juist nu is het prettig om. zoals wij deden, naar Genua te gaan en Cinque Terre te bezoeken; het is veel rustiger dan anders. Ook op het strand is het heerlijk vertoeven. Dichtbij het strand van Chiavari of na een korte autorit (met prachtige vergezichten) op een van de andere lieflijke strandjes die trouwens ook allemaal goed met de trein vanaf Chiavari te bereiken zijn.
En dan het eten……in welke woorden kan ik dat uitdrukken? Vers, puur en allemaal even smaakvol en ook nog eens tegen prijzen waar je in Nederland niet om hoeft te komen. Dmitri en Saskia zorgden er tijdens ons verblijf voor dat het ons aan niets ontbrak. Van schone handdoeken tot een huisgemaakte maaltijd. Van tips voor uitstapjes tot samen met een drankje Formule 1 kijken. Vraag wat je nodig hebt en ze denken met je mee en leggen je in de watten.
We raden aan om naar deze vakantieplek te gaan dan weten we zeker dat je net zo enthousiast terugkomt als wij; OlivArancio is een ware belevenis!
Fred & Esther

 

website pagina RIVM waarop je het laatste nieuws kunt lezen mbt de maatregelen die in Italie gelden en het huidige reisadvies.