Gratis e-book

Ontvang ons gratis e-book

de 9 onontdekte pareltjes naast de Cinque Terre

Gratis e-book met 9 alternatieven voor de Cinque Terre!

In de ruim vijftien jaar dat we in Ligurië wonen, hebben we de omgeving goed leren kennen. De Cinque Terre is prachtig, we zijn er gek op, maar het is ook druk. En we hebben inmiddels ook een heleboel andere, schitterende plekken ontdekt. Daarom hebben we rustigere plekjes met dezelfde energie en uitstraling hebben als de Cinque Terre op een rij gezet.

Wil jij wél de sfeer van de Cinque Terre, maar niet het massatoerisme? Dan zijn deze negen tips absoluut de moeite waard.

De regio Ligurië ligt in Noord-Italië. Het landschap is ruig en heuvelachtig. Via bergpassen met mooie vergezichten over de valleien, kom je langs schitterende plekken. Ligurië is een populaire bestemming voor een wandelvakantie en fietsvakantie. Dat kan met de mountainbike, maar ook met een sportieve e-bike. Maar ook de kust van Ligurië is adembenemend.

In deze mooie regio van Italië vind je rust, ruimte en een heerlijke pure smaken, kleuren en geuren. Wil jij vast wegdromen van de schoonheid van Ligurië? Download dan het gratis e-book.

gratis e book

Download

Laat hieronder je gegevens achter en je download start direct, we sturen je het e-book ook per mail.

Framura
montallegro rapallo
Camogli noord Italië