Activiteiten

Wat is er allemaal te doen?

te doen in Ligurie
Golfen in Rappalo te doen in Ligurië
te doen in Ligurië kanoën

Ligurie

Wat is er allemaal te doen in Ligurie? Ligurië is een mooie regio om op vakantie te gaan. Het massatoerisme heeft deze bosrijke provincie nog niet ontdekt. Ligurie biedt tal van mooie plekken zoals Cinque terre, Portofino, Chiavari en vele andere. U kunt hier genieten van de natuur en heerlijke boswandelingen maken. De Ligurische kust behoort tot een van de mooiste en schoonste kusten van Europa. Hier kunt u dan ook volop genieten van zon, zee en strand.

Wat te doen in de directe omgeving van onze Agriturismo:
- zwemmen, zee & zwembad.
- Canyoning meer info
- paardrijden.
- karten.
- duiken.
- mountainbiken & fietsen.
- dolfijnen spotten. meer info
- zeilen.
- golf spelen.
- marktjes bezoeken.
etc..

Op de agriturismo ligt een informatie map. Deze map bevat allerlei informatie over wandelingen, leuke dorpjes en stadjes, schone stranden en nog veel meer. Daarnaast zijn wij dagelijks aanwezig om u te voorzien van leuke tips en ideetjes. Heeft u speciale wensen dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

 

Extra

Dolfijnen kijken

Dolfijnen en walvissen kijken

Op woensdag en zondag vertrek de boot uit Camogli en Genova. Eenmaal op zee gaat de bemanning opzoek naar walvissen en dolfijnen. Er is altijd een bioloog aan boord. Het lukt niet altijd om walvissen te vinden maar de dolfijnen zijn nieuwsgierig genoeg en er is altijd wel een groepje die het leuk vindt om met de golven te spelen die de boot maakt.

Met de boot

Gezien de hoeveelheid walvisachtigen in de Ligurische Zee, is het belangrijk dat hun leefgebied wordt beschermd. Zo is de visserij, het toerisme maar ook het vrachtverkeer bij wet geregeld zodat er geen schade wordt toegebracht aan de dieren die hier leven.