OlivArancio komt Italiaans koken in Nederland.

We proberen het gewoon nog een keer. Vorig jaar afgelast wegens Corona maar nu gaan we er vanuit dat het door kan gaan.
Het waren 2 spannende zomers maar uiteindelijk 2 leuke zomers. We hebben verschillende keren voor jullie gekookt. Velen van jullie waren hier enthousiast over en daarom dachten we… we komen naar Nederland om nog een keer voor jullie te koken. Verplaatst naar 25 en 27 november 2022. Zet het vast in je agenda!

Ongeveer 10 jaar geleden zijn wij voor het eerst naar Nederland gekomen om in Amsterdam voor onze gasten te koken. Onze kok heette toen Massimo. Nu jaren later hebben we weer een goede kok gevonden. Nu een echte Liguriaan. Een kok die van origine uit Genua komt met veel ervaring die nu toevallig in onze geboorte stad Groningen woont. Na 2 zomers met corona, Dmitri en Saskia zijn vorig jaar samen 100 zijn geworden en onze zoon Dajo die zaterdag 27 november alweer 22 jaar wordt, vonden wij het nog steeds tijd voor een feestje en een beetje ontspanning. Vandaar nodigen wij al onze gasten, oud en nieuw of onze toekomst gasten graag uit voor een gezellige avond of middag samen.

Italiaans koken, klinkt goed maar wat gaan jullie doen?

Wij komen voor vrijdag 25 november en zondag 27 november naar Nederland met lekkere goede Italiaanse producten. Producten waar de Italiaanse zon op heeft geschenen. We hebben een locatie midden in het land gevonden waar we voor jullie mogen koken. ( voor het adres, zie uitnodiging hieronder) We hebben Simone uitgenodigd om vrijdag en zondag voor jullie te koken. Dmitri zal hem een handje helpen in de keuken en Dajo en Saskia zullen jullie aan de tafels bedienen.

Het menu

We gaan jullie nu natuurlijk niet precies vertellen wat er op het menu staat. Wat we alvast wel kunnen vertellen is dat het menu zal bestaan uit:

 • lekkere antipasti
 • een primo
 • een secondo
 • een toetje

Natuurlijk allemaal zoveel mogelijk volgens echt Liguriaans recept.

Prijs: 39 euro pp, incl water en 0,5l wijn. ( voor bier en fris wordt een meerprijs gerekend.)

Zowel voor de vrijdag als voor de zondag zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef je daarom snel op als het je leuk lijkt om van de partij te zijn.

Italiaans koken

Onze producten & pakketten

Zoals afgelopen jaar komen we ook dit jaar in november weer met onze olijfolie en Limoncello. Deze zullen we ook meenemen naar de locatie in Ermelo. Vind je het ook leuk om een fles olijfolie of limoncello van OlivArancio te kopen dat kan ook tijdens het etentje. Als je wilt kun je ook 1 fles olie of limoncello van ons kopen er is geen verplichte afname van 60 euro. Dat is alleen wanneer we de producten bij jullie thuis komen brengen. Wil je zeker zijn dat we voldoende limoncello en olie bij ons hebben laat dan tijdens je reservering van de vrijdag of zondag direct even weten wat je evt bij zou willen bestellen. Dan zorgen wij dat we voldoende bij ons hebben.

meer lezen over onze producten of pakketten dat kan.

onze eigen olie, limoncello

Italiaans koken met onze kok Simone Stagnitto

Wil je onze kok alvast iets beter leren kennen, dat kan. Simone heeft sinds kort een leuk bedrijf in Groningen waarbij hij bij mensen thuiskomt om voor hun te koken. Dus heb je binnenkort een feestje of wil je een bijzondere avond gezellig thuis met je partner dan kun je Simonen inhuren om voor jullie te koken. En het mooie is, de keuken wordt ook weer Schoonen netjes achter gelaten. Naast persoonlijk bij je thuis koken biedt Simone ook masterclasses Italiaans koken en verzorgt hij evt je catering. Wil je meer weten neem dan hier even een kijkje: boccadassefood

11 gedachten over “OlivArancio komt Italiaans koken in Nederland.”

  • Wat ontzetten leuk dat jullie komen. Het staat genoteerd. Zodra er weer nieuws is nemen we weer contact op. Als er vragen zijn kunnen jullie mij altijd mailen.

   tot snel groetjes Saskia

   Beantwoorden
 1. Goedenavond,
  Graag willen wij reserveren voor 2 personen op zondagmiddag 28 november om 12.00 uur.
  Opmerking:
  1x vegetarisch en 1x vlees/geen vis, schaal- of schelpdieren
  Met vriendelijke groet, Petra van der Steen

  Beantwoorden
  • Wat ontzetten leuk dat jullie komen. Het staat genoteerd. Zodra er weer nieuws is nemen we weer contact op. Als er vragen zijn kunnen jullie mij altijd mailen.

   tot snel groetjes Saskia

   Beantwoorden
 2. Hoi Dmitri,Saskia en Dajo
  Wat leuk dat jullie ons uitnodigingen, wij zouden graag op zondag 28 november aan willen schuiven.

  Groetjes
  Wim & Greta Edink.

  Beantwoorden
 3. Beste Saskia,

  Ik wil graag reserveren voor 2 personen voor vrijdagavond. Kan ik ajb info krijgen over de mogelijkheid tot overnachten?
  Dank en groet,
  Belinda en Duco

  Beantwoorden

Plaats een reactie