4 exclusieve Italiaanse pakketten en meer….!

Wij hebben 4 verrukkelijke Italiaanse pakketten voor je!

In mei en november 2020 en 2021 zijn wij naar Nederland gekomen met onze Italiaanse pakketten. Dit was een groot succes. Zo groot zelfs dat wij niet voor iedereen voldoende olijfolie, Limoncello en borrelplankjes hadden. Inmiddels hebben we al meerder mailtjes ontvangen dat de olie en/of de limoncello op is en of we nieuwe hebben gemaakt. Natuurlijk hebben we dat. Daarnaast hebben we dit jaar ook weer ons kerstpakket. We zijn hier zelf erg enthousiast over en de mensen die vorig jaar een pakket hadden besteld ook. 

Voor iedereen die genoten heeft van onze Italiaanse producten hieronder onze nieuwe aanbod voor de komende maanden.

Welke Italiaanse pakketten bieden wij aan?

Allereerst ons kerstpakket 2022

Wij hebben een leuk Italiaans kerstpakket voor je samengesteld. Een ideaal cadeau om tijdens de feestdagen aan iemand te geven die je kent, familie, vrienden of collega’s. Want zeg nu zelf, een kerstpakket met kerst hoort er toch wel een beetje bij! Kerst zit er al weer aan te komen, dus wees er snel bij. Het pakket dat wij hebben samengesteld is een echt mediterraans salade dressing pakket. Veel mensen vinden het moeilijk om een lekker dressing voor op hun salade te bedenken. Dit pakket kan hier zeker bij helpen.

In ons kerstpakket vind je;
1 fles peperolie gemaakt van onze eigen olijfolie ( 750ml)
3 kleine fles, 1 met balsamico azijn, 1 met honing en 1 met citroensap.
2 kruidenzakjes, 1 gevuld met mediterraans zeezout grof en 1 zakje gevuld met oregano
een paar takjes van onze eigen rozemarijn.
een natuurstenen vijzel
een schudpotje ( om alle producten in te kunnen mengen)
een olijfhouten borrelplankje
een receptenkaart met 6 tips hoe je bovenstaande producten kunt gebruiken om een lekkere salade te maken.
een kortings bon van 100 euro voor een verblijf op OlivArancio of RioRequesa voor 2022

Pakket waarde: € 147,–  Je betaalt slechts: € 47,

kerst pakket

Prijs: € 47,

Je kunt het kerstpakket ook bij ons bestellen en ons vragen dit pakket te bezorgen bij je familie of vrienden. Zo ontvangen zij een Italiaans pakket rechtstreeks uit Italië. Bezorgkosten in dit geval komen op € 10,– Wanneer u meerdere pakketten besteld of een minimale bestelling heeft van 60 euro op 1 adres, dan rekenen wij geen verzendkosten.

Pakket 1

In dit heerlijke Italiaanse pakket vind je: 1 fles olijfolie, 1 fles pikante olijf olie en 1 fles olijfolie gemixt met balsamico azijn. Deze olie/balsamico mix kun je direct gebruiken op de slag. Een kant en klare mix. De olijfolie komt uit onze eigen olijfgaard. Deze 3 soorten olie zitten in een speciale fles die er direct voor zorgen dat je een mooi setje op tafel of in je keuken hebt staan.  ( 3 keer 750 ml).

Dit pakket wordt verder nog aangevuld met een heerlijke pot biologische honing ( 500gr) , fles eigen gemaakte limoncello ( 750ml)  en een met de hand gemaakt olijf houten borrelplankje.

Prijs: € 75,

Italiaans cadeau pakket

Pakket 2

Dit pakket is als volgt samengesteld: 1 fles olijfolie, 1 fles pikante olijf olie en 1 fles olijfolie gemixt met balsamico azijn. ( 3 keer 750 ml) plus een handgemaakt olijf houten plankje.

Prijs: € 55,-

Pakket 3

Prijs: € 35,-

In dit Italiaanse pakket vind je; 1 fles zelfgemaakte limoncello, 1 pot biologische honing en 1 olijf houten plankje voor de borrelhapjes.

Vind je het leuk om meer lezen over onze olie? Hoe het van het land in de fles terecht komt en leuke olie weetje lees dan ons eerder geschreven blog. De lekkerste olijfolie komt uit Ligurië

gistfles

Super deal!

Wij hebben weer een paar echte oude Italiaanse gistflessen op de kop weten te tikken.  We hebben een aantal met en zonder mand, een paar grote en een paar kleinere. De flessen zijn allemaal groen van kleur. Leuk voor decoratie in je huis of tuin. Onze voorraad is klein omdat deze flessen door hun omvang moeilijk mee te nemen zijn naar Nederland. Wil je zo`n mooie fles bestel dan snel!

Klein model zonder mand
Prijs per stuk: € 39,-  

Klein model met mand
Prijs per stuk: € 55,-  

Groot model zonder mand
Prijs per stuk: € 49,95-  

Groot model met mand
Prijs per stuk: € 89,95,-  

1 van onze Italiaanse pakketten bestellen? 

Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected] of klik op deze link om in onze webshop te komen. Via de webshop kun je makkelijk bestellen en zijn alle benodigde gegevens bij elkaar.

Bestellen graag voor 20 november. Zodat we weten hoeveel en welke spullen we in elk geval mee moeten nemen naar Nederland. Wij komen de pakketten persoonlijk bij jullie langs brengen. ( bij een bestelling van 60 euro of meer)

Alle producten zijn ook  los verkrijgbaar. Minimale afname vanaf € 60,- Bij afname onder de 60 euro moeten wij helaas verzendkosten berekenen.

Olijfolie€ 15,-
Limoncello€ 15,-
 bio honing uit de omgeving € 7.50
Olijfolie & balsamico azijn mix ( sla dressing)€ 15,-
Olijfhouten borrelplankje€ 12,- per kilo.

Tip: kom je alleen niet op een bestelbedrag van 60 euro? Kijk dan eens in je vrienden groep of misschien kun je samen met de buren bestellen.

Wil je bestellen of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]