Voorjaarsvakantie! 6 goede redenen om nu te te boeken.

Overweegt u een voorjaarsvakantie, hier 6 goede redenen om deze nu te boeken.

Hoewel het spreekwoord: “Marzo pazzerello, esci col sole e prendi l’ombrello”, ( letterlijk maart is gek, ga uit de zon en pak je paraplu) of zoals wij in Nederland zeggen “Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil…..

Toch is het weer in deze streek al vaak prachtig en kun je juist genieten van de voordelen die het heeft om vroeg in het jaar op vakantie te gaan. Maar wat zijn dan die voordelen van een voorjaarsvakantie:

  • Het is overal nog lekker rustig. Er is nog ruimte op de stranden en in de steden.
  • Het weer. Het kan nog wat wisselvallig zijn maar de echte verlammende hitte is er ook nog niet. Hierdoor kun je nog lekker wandelen, fietsen of andere sportieve dingen doen.
  • Er is nog zo`n leuk spreekwoord “aprile fa il fiore e maggio si ha il colore”; april maakt de bloemknoppen en in mei heb je de kleurpracht hiervan. De natuur is nog lekker fris en groen. Alles ruikt nog lekker.
  • De overnachtingsplekken zijn goedkoper. In het hoogseizoen is alles een stuk duurder.
  • De vluchten naar bv Genua en Pisa en het huren van een autootje is nog een stuk goedkoper dan in juli en augustus.
  • Duurt het aftellen tot de zomervakantie je nog te lang? Boek nu je voorjaar of meivakantie, dan kan de voorpret meteen beginnen. En ná deze vakantie begin je weer met aftellen tot de zomervakantie!

voorjaarsvakantie

Wij hebben een paar aanbiedingen die het nog leuker maken om deze periode op vakantie te gaan.

  • Als eerste hebben we een vroeg boek aanbieding. Deze aanbieding houdt in dat wanneer u uw vakantie boekt voor 1 maart voor de periode vanaf 1 maart t/m 31 mei u in aanmerking komt voor een korting van 10%.
  • Bent u eerder bij ons op vakantie geweest dan hebben we een hele leuke aanbieding voor u. U krijgt 10% korting op uw gehele vakantie ook in het hoogseizoen.

Kampeert u liever? Dan kan natuurlijk ook bekijk de aanbiedingen op onze camping RioRequesa.com  Ook hier geldt een vroegboekkorting en een vaste klanten korting.

Voor alle vragen kunt u mij altijd mailen [email protected]