OlivArancio geeft een gratis vakantie weg!

Geef een gratis vakantie weg!

Waarom? Al 2 jaar hebben wij, net als iedereen last van Corona. Gelukkig hebben wij deze fase overleeft zijn we zowel financieel als qua gezondheid deze periode redelijk goed doorgekomen. Hier zijn wij ontzettend dankbaar voor. Helaas geldt dit niet voor iedereen.

Ken jij iemand die echt een vakantie verdient maar die zich dit al jaren niet kan veroorloven? Iemand die ziek is geweest, een financiële tegenslag heeft gehad of iemand die gewoon een moeilijke periode achter de rug heeft? Dan kun je deze mensen nu aanmelden om in aanmerking te komen voor een gratis vakantie.

Wat bieden wij aan?

Wij bieden een verblijf in 1 van onze appartementen of tenthuisjes aan voor maximaal 5 personen. Diegene die je aanmeldt verblijft gratis in 1 van onze appartementen of tenthuisje en kan gratis gebruik maken van ons zwembad, buitenkeuken etc.. Bij aankomst staat een lekker flesje wijn koud.

Niet inbegrepen zijn de heen en terugreis ( wellicht zijn er anderen in de omgang van deze mensen die deze kosten op zich kunnen nemen, lunch en diner kosten, kosten voor uitjes etc..

Bekijk hier onze agriturismo en onze appartementen. Er komen al vele reserveringen binnen voor 2022. Het appartement dat nog beschikbaar is in de periode waarin het gezin/koppel naar Italië kan komen gaat in overleg.

Wil je meer weten over onze camping en de tenthuisjes kijk dan hier. Afhankelijk van de grote van het gezin/koppel en de beschikbare plekken wordt een tenthuisje toegewezen.

Hoe kun je iemand aanmelden voor een gratis vakantie?

Klik onderaan deze pagina op ons Instagram en of Facebook logo om ons in de toekomst te volgen, of kijk op onze Instagram pagina en klik op volgen.
Laat ons via de mail, een Dm of anders weten waarom jij vindt dat deze mensen nu echt eens op vakantie moeten.

Meldt het gezin of koppel voor 31december aan. De uitslag maken wij bekend oa via onze Instagram pagina.