De meest complete vakantie in Ligurië

Een complete vakantie in Ligurië

Voor ieder wat wils: ontdek Ligurië!

Gezamenlijk op vakantie, maar ieder een eigen programma. De een ontspant liever, terwijl de ander liever actie onderneemt. Geen probleem! Wij bieden voor ieder wat wils.

Een week vakantie bij OlivArancio

Jullie komen gezellig met z`n tweetjes een weekje bij ons op vakantie. Wij hebben een vermakelijk programma opgesteld voor vier van de zeven dagen. Op deze dagen kun je zelf kiezen of je iets actiefs of iets cultureels gaat doen. De overige drie dagen kun je zelf invullen. Jullie dagen kunnen er dan zo uitzien.

Zaterdag:
Vanaf 16 uur ben je van harte welkom in jullie studio. Er staat een welkomstdrankje voor je klaar. Als jullie zijn opgefrist, maken we kennis.

Zondag:
`s Ochtends staat er een heerlijk ontbijt voor jullie klaar. We maken ons eigen brood, de eieren zijn van eigen kippen en in het voorseizoen maken we zelf yoghurt. Deze dag staat in het teken van ‘in de vakantiemodus komen’. Lekker luieren bij ons op de berg, boekje lezen of er lekker op uit trekken en de omgeving verkennen. Je bepaalt zelf wat je gaat doen.

Genova

 

Een rondleiding in Genua of lekker fietsen?

Maandag:
Vandaag kunnen jullie kiezen. Na het ontbijt kan de dag twee kanten op gaan: stap met Dmitri lekker op de (elektrische) fiets of je ga mee naar Genua waar Saskia je een rondleiding geeft door deze prachtige stad.

De fietstocht is 40 kilometer en beslaat bergachtig gebied, fietservaring is dus een vereiste! Met een elektrische stadfiets is deze route niet te fietsen. Tijdens de sportieve dag, krijg je van ons een voedzame lunch in het mooie Varese Ligure. Tijdens de rondleiding in Genua strijken we neer op een van de mooie terrasjes waar we uitgebreid lunchen.

Dinsdag:
Na het ontbijt zijn jullie lekker een dagje vrij om zelf een vakantie planning te maken.

Karten of een kookcursus, wat kies jij?

 

Woensdag:
Na het ontbijt kun je kiezen? ga je voor een stoere, sportieve dag of sta je liever in de keuken. Vandaag staat op het programma: karten of een kookcursus. Tijdens de lunch komen jullie weer samen om al het lekkers van de kookcursus op te eten.

Boek een onvergetelijke vakantie

Donderdag:
Deze dag van je vakantie kun je zelf invullen. Wil je toch wat hulp? Wij hebben genoeg tips!

Sportief fietsen of een wijnproeverij

Vrijdag:
Na het ontbijt kun je vandaag weer gaan fietsen of je kiest voor een wijnproeverij. Bij thuiskomst van beide activiteiten lunchen we op de agriturismo. Je sluit deze vrijdagavond af met een vier-gangen diner bij ons favoriete restaurant Pepen. Dit is een fantastisch restaurant op loopafstand van de agriturismo

Zaterdag:
Helaas; na het ontbijt zit je weekje vakantie er bij ons alweer op. Heb je langer geboekt? Dan kun je vanaf nu zelf je dagen invullen. Uiteraard helpen wij je graag met tips over activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving.

Inbegrepen in deze gezellig, sportieve week vakantie:

Welkomst borrel
7 overnachtingen in een van onze twee studio's voor twee personen ( wil je liever in studio Arancio of Castagno verblijven dan kan dat voor een meerprijs)
7 keer ontbijten op de agriturismo
2 keer een lunch
1 gezamenlijk diner bij restaurant Pepen
lekkere fles wijn bij aankomst op de kamer

meerprijs:
karten

Deze weken kunnen we helaas alleen organiseren in het voor en naseizoen ( mei & juni en september, oktober.)

Kookcursus of Karten

Sed vitae sem sit amet lectus viverra porttitor. Phasellus ornare ante non magna eleifend

wijnen proeven of fietsen

Sed vitae sem sit amet lectus viverra porttitor. Phasellus ornare ante non magna eleifend

Genua of fietsen

Sed vitae sem sit amet lectus viverra porttitor. Phasellus ornare ante non magna eleifend