Ligurisch eten in een “grot”… En dat op loopafstand!

Restaurant Pepen

Op loopafstand van onze Agriturismo ( maar ook zeker een aanrader voor onze camping gasten) kun je heerlijk Ligurisch eten. We hebben  een fantastisch Ligurisch restaurant ontdekt, Pepen!  Hier krijg je typische Ligurische gerechten zoals je ze nog nooit eerder geproefd hebt.

Bij binnenkomst wordt je direct hartelijk ontvangen door Sabrina, de eigenaresse. Sabrina loopt je voor naar het restaurant gedeelte. Even heb je het gevoel waar ben ik nu terecht gekomen… om vervolgens te zien dat je in een soort grot verblijft. Honderderden atributen hangen er aan de muren en aan het plafon. Het restaurant is bovendien gezellig ingericht en er is een hoop te zien. De bediening is ontzettend vriendelijk.

Ligurische keuken bij Pepen

Nadat je aan tafel plaats neemt begint het feest past echt. Je krijgt om te beginnen geen kaart. Je kunt kiezen: menu classico of leggero. ( zie hieronder) Zelfs voor de flinke eter is menu Leggero meer dan voldoende. Daarnaast kun je aangeven of je vlees ( terra)  of vis ( mare) wilt of wellicht beiden ( misto). De eerste hapjes worden daarna al snel gebracht.

Pepen is al jaren een begrip in de omgeving. Mensen vanuit Portofino nemen de boot naar Chiavari om uiteindelijk met een taxi naar boven te rijden om hier te dineren.

Openingstijden

Pepen is op dinsdag gesloten. Andere dagen aankomst tussen 20:00 en 21:00 uur. Pepen is ook open op zondagmiddag (aankomst tussen 12:00  en 12.30 uur) voor een fantastische lunch. Zeker een aanrader voor onze gasten op de camping. Het ritje heen en terug met de auto is het zeker waard. Het is verstandig om te reserveren zodat je zeker weet dat er een plekje vrij is. Wanneer je het prettig vindt kunnen wij de reservering voor je doen. Wij zijn bereikbaar via: +39 – 3387 9452 64

Ligurisch eten bij Pepen

Reserveer jezelf of ga je op goed geluk naar Pepen vergeet dan niet te zeggen dat je via Saskia komt. Je wordt dan extra in de watten gelegd en bij vertrek krijg je nog een leuk presentje mee.

MENU’ CLASSICO

MENU’ LEGGERO 

Euro 35,00Euro 30,00
Aperitivo di benvenutoAntipasti
Antipasti1 primo (o di terra o di mare)
2 primi (di terra e mare)1 secondo (o di terra o di mare)
2 secondi (di terra e mare)Con Contorno
Con ContornoDolce
DolceAcqua, vino, caffè
Acqua, vino, caffè
(Amari esclusi)(Amari esclusi)

Restaurant Pepen
Largo Guglielmo Marconi, 1, 16040 Leivi

Voor meer informatie over onze Agriturismo OlivArancio
Voor meer informatie over onze boerencamping RioRequesa