Hulp gevraagd!! En kom direct in Italiaanse sferen.

Op dit moment gaat het Corona virus de wereld over. Jullie zullen allemaal te maken hebben met de effecten hiervan. Zoals jullie weten is ook Italië hard getroffen door dit virus. Gelukkig zijn wij gezond en mocht Dajo nog uit Milaan naar huis komen om hier in quarantaine met ons te verblijven. Inmiddels zijn we zo`n 6 weken thuis.

hulp gevraagd

De economie zit hier op slot. Alle winkeltjes, barretjes op de apotheek en de supermarkt na zijn gesloten. Ook wij zijn gesloten. We hebben al onze gasten van april, mei en juni moeten annuleren. Afgelopen week kwam de oproep vanuit de EU om dit jaar niet op vakantie te gaan. Ons inkomen voor dit jaar wordt hierdoor steeds onzekerder. Dat is een hele schok … om ons heen horen we dat er B&B en andere bedrijven zijn die al omvallen. Helaas kan de Italiaanse overheid ons niet ondersteunen. Dat betekent dat dit een spannend jaar voor ons gaat worden.

We blijven optimistisch en zoeken naar oplossingen en nieuwe plannen. Hier hebben we jullie hulp bij nodig.

Zo hebben we bedacht dat het toch jammer zou zijn om de limoncello en de olie dit wij dit jaar hebben gemaakt weg te moeten gooien. Wij zijn op het moment bezig om hier mooie pakketjes van te maken en hopen deze in mei naar Nederland te kunnen brengen. ( indien grenzen open zijn en natuurlijk op veilige afstand van 1.5 meter van elkaar)

Daarnaast hebben we prachtige zelfgemaakte olijf houten plankjes te koop voor bv een lekker borrelhapje of als mooie snijplank. Daarnaast helpen we een collega door zijn honing te verkopen. Alle producten zijn biologisch.

Help ons en de kleine ondernemers uit onze buurt en bestel een heerlijk pakket met het beste van Italië.

hulp gevraagd

Wat bieden wij aan?

Pakket 1

Prijs: € 75,

1 fles olijfolie, 1 fles pikante olijf olie en 1 fles olijfolie gemixt met balsamico azijn. Deze laatste is direct geschikt voor op de sla. De olie is onze eigen olie. We hebben mooie flessen uitgezocht zodat dit setje ook direct gezellig op tafel kan staan. ( 3 keer 750 ml).

Verder is dit pakket nog gevuld met een heerlijk pot bio honing ( 500gr) , fles eigen gemaakte limoncello ( 750ml)  en een met de hand gemaakt olijven plankje om jullie borrelhapjes op te presenteren. Het plankje kan natuurlijk ook als snijplank gebruikt worden.

olijf olie OlivArancioafbeelding met dank [email protected]

Pakket 2

Prijs: € 55,-

1 fles olijfolie, 1 fles pikante olijf olie en 1 fles olijfolie gemixt met balsamico azijn. ( 3 keer 750 ml) plus een handgemaakt olijf houten plankje.

Pakket 3

Prijs: € 35,-

1 fles limoncello, pot honing en 1 olijf houten plankje voor de borrelhapjes.

Wil je meer lezen over onze olie? Hoe het van het land in de fles terecht komt en leuke olie weetje lees dan ons eerder geschreven blog. De lekkerste olijfolie komt uit Ligurie

 

Italiaanse gistflessen

Unieke deal!

Wij hebben een paar echte oude Italiaanse gistflessen op de kop weten te tikken. ( 5 stuks)

Groot model
Prijs per stuk: 45,-  

Bestellen

Pakketten graag van te voren bestellen. Dat kan door een mailtje te sturen naar [email protected]

Bestellen graag voor 30 april. Zodat we weten hoeveel en welke spullen we in elk geval mee moeten nemen naar Nederland. Wij komen de pakketten persoonlijk bij jullie langs brengen.

Alle producten zijn ook  los verkrijgbaar. Minimale afname vanaf € 60,- Bij afname onder de 60 euro moeten wij helaas verzendkosten berekenen.

Olijfolie€ 15,-
Limoncello€ 15,-
Honing€ 7,-
Olijfolie & balsamico azijn mix ( sla dressing)€ 15,-
Olijfhouten borrelplankje€ 12,- per kilo.

Wil je bestellen? stuur een mailtje naar [email protected] 

olijfhouten plankjes maken

Schrijf je in voor meer Italie & Ligurie inspiratie!

We zullen je niet spammen. Alleen sturen we af en toe interessante informatie en leuke aanbiedingen.