Daarom boek je nú je vakantie naar OlivArancio

Stop met dubben over waar je in de meivakantie naartoe wilt. Boek nu vast je voorjaarsvakantie naar OlivArancio. Een buitenkans!

Is het in Nederland maar afwachten of je in de voorjaarsvakantie al buiten kunt zitten, aan de Bloemenrivièra in Noord Italië kan dat absoluut. Koude lucht uit het noorden wordt tegengehouden door het gebergte van de Apennijnen dat ervoor zorgt dat je in het voorjaar temperaturen tussen de 15 en 18 graden treft. Heerlijk om dan stadjes te ontdekken, haventjes te bezoeken en lekker in het zonnetje op een terras te zitten.

Daarom boek je nú je vakantie naar OlivArancio

Rondstruinen in havens

Als voorbeeld noemen we hier het stadje Chiavari waar je vanuit ons agriturismo op uitkijkt. Wie van cultuur en geschiedenis houdt komt hier goed aan zijn trekken. Tegelijkertijd is het er ook heerlijk rondstruinen in de havens met de gebruikelijke drukke bezigheden van vissers en zeilers.

Toptijd voor verblijf aan Bloemenrivièra

Voor wie van een beetje actie houdt is dit helemaal een toptijd omdat de temperaturen heerlijk zijn, en het tegelijkertijd nooit té warm is. Er zijn in de omgeving enorm veel activiteiten te ondernemen voor zowel de fanatieke sporter als de recreant die ervan houdt om buiten te zijn, en het lekker in zijn of haar eigen tempo doet.

Het betekent in ieder geval dat je heerlijk een fiets- of wandeltocht kunt maken, een partijtje golf kunt spelen of kunt gaan paardrijden. Bij ons agriturismo ligt een map met daarin alle mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft.

Sla Pisa niet over

Sla Pisa niet over

Op iets meer dan een uurtje rijden ligt de stad Pisa. Geen stad om over te slaan voor wie een bezoek brengt aan Italië en zo dichtbij is met een verblijf bij ons. Bijkomend voordeel van een meivakantie bij OlivArancio is de rust die er in deze tijd van het jaar heerst. Geen massatoerisme, maar alle ruimte om in de omgeving van alles te ondernemen. Zowel als het gaat om steden als om het platteland.

In mei naar OlivArancio!

Wie voor 1 maart beslist heeft er enorm veel voordeel bij. Je krijgt bovendien nog eens tien procent korting op de voorjaarsprijs bij OlivArancio als je buiten de meivakantie ons agriturismo bezoekt.

Voordelen van vroegboekkorting

  • korting op de prijs van de accommodatie
  • eerste keuze van accommodatie
  • je vakantie is op tijd geregeld

Voordelen bij OlivArancio

  • ruime keuze in accommodatie en flinke korting
  • lekkere temperatuur om zowel te relaxen als actief bij te zijn
  • geen massatoerisme en rust in de omgeving

Als eerste op de hoogte zijn van een nieuwe blog? Schrijf je hier in!