Coronaproof en veilig op vakantie bij OlivArancio

Coronaproof en veilig op vakantie bij OlivArancio

We zagen het al voor ons, helemaal alleen op de berg deze zomer. Gelukkig is er goed nieuws!!! Vanaf 3 juni gaat de Italiaanse grens open en mogen wij weer gasten ontvangen. Iedereen die zijn vakantie bij ons geboekt heeft kan gezellig komen.

Natuurlijk kan er geen vakantie worden gehouden zoals je gewend bent. Er zullen een paar aanpassingen zijn om te zorgen dat iedereen gezond blijft. Ook wij zullen een aantal aanpassingen moeten doen. Van een aantal zijn we al op de hoogte maar een enkele voorwaarde wordt misschien nog aangepast of er komt nog wat bij. De Italiaanse regering houdt ons goed op de hoogte. ( En wij dan natuurlijk jullie. Zo ontvang je een week voor aankomst van ons een mail. Hierin staan dingen waar evt rekening mee moet worden gehouden, zoals bv een copie van je paspoort zodat wij deze niet aan elkaar hoeven uit te wisselen.) 

Wat we nu al weten is dat we bijvoorbeeld ons ontbijt moeten aanpassen. Jullie zijn gewend een gezellig ontbijtbuffet bij ons te krijgen waarbij je kunt pakken waar je zin in hebt. Dat kan dit jaar niet. We zijn zelf nog plannen aan het maken om te kijken hoe we het ontbijt wel gaan invullen want iedereen in zijn eigen appartement is misschien niet zo gezellig. We zoeken nog naar een veilige en gezellige oplossing voor iedereen.

eettafel

Lockdown

Daarnaast zijn jullie van ons gewend om gezellig met z`n allen aan een lange tafel te eten en van het uitzicht te genieten. Met z`n allen aan die tafel lukt ook niet dit jaar maar toevallig hebben wij net allemaal nieuwe tuinsets in Nederland gekocht. De sets staan door de lockdown nog steeds in Nederland. Dmitri is echter nu in Nederland om alle pakketten die sommigen van jullie bij ons hebben gekocht rond te delen. Op de terugreis naar huis zal hij de nieuwe tafels ook weer meebrengen en kunnen we het terras gezellig opnieuw inrichten. Foto`s binnenkort op Facebook. Onze directe link https://www.facebook.com/OlivAranio

Een onvergetelijke en fantastische vakantie in 2020

Om het voor iedereen makkelijk te maken gaan we vaker voor jullie koken. Jullie kunnen dan natuurlijk vrijblijvend wel of niet mee eten. Ook zullen we onze gedachten nog laten gaan over wat we nog meer voor jullie kunnen betekenen zodat het net als anders een onvergetelijke vakantie wordt.

keep calm plekje vrij

Nog plekjes vrij in juni een enkele in juli en augustus.

Sommige mensen gingen ervan uit dat Italië dicht zou blijven deze zomer en hebben hun vakantie geannuleerd. Hierdoor zijn er plekken vrij gekomen in juni maar ook een paar in juli en augustus. Heb je na het thuis zitten zin in een ander uitzicht en andere cultuur en andere mensen om je heen kom dat deze zomer gezellig naar ons toe. Bekijk hier onze appartementen

 

Voor vragen of reserveringen neem gerust contact met ons op [email protected]