Cadeau pakketten 100% zelfgemaakt

Op zoek naar leuke cadeau pakketten om iemand even goed te verwennen? Misschien een cadeau pakket voor een vriendin of vriend, een verjaardag, je lieve ouders of je partner; De leukste cadeau pakketten vind je gegarandeerd bij OlivArancio.

Naast onze 3 Italiaanse cadeau pakketten die je al een tijdje van ons kent hebben we nu 2 hele leuke nieuwe pakketten. Deze pakketten bestaan uit een heerlijke fles wijn, een echte OlivArancio wijn en uit een 100% zelfgemaakte wijnfleshouder.

Bij agriturismo OlivArancio ligt een olijfboomgaard van vier hectare. Gedurende het jaar zijn wij druk bezig met onze biologische olijven. Na de pluk wordt er, verderop de heuvel, olijfolie van gemaakt. Maar dat is niet het enige product van deze schitterende bomen. De oude olijfbomen die we niet meer gebruiken, worden gekapt en gesnoeid. Het is zonde om de stammen en takken af te voeren, want olijfhout is van bijzondere schoonheid en kwaliteit. Daarom maakt Dmitri hier 100% zelf gemaakte accessoires voor wijn van. Met liefde maakt hij wijnrekjes en wijnglas houders.

Pakket 1 met zwevende wijnfleshouder.

Deze wijnfles houder is een blikvanger en gegarandeerd een conversatieopener. Deze sierlijke wijnflessenhouder is gemaakt van olijven hout. Laat de jarige verrassen met deze unieke en raadselachtige wijnfles houder. Door de goede balans te vinden kan de fles blijven staan in de houder en lijkt het net of het zweeft!

Met slechts één houten plankje blijft je wijnfles staan. Deze bijzondere zwevende wijnrek is gemaakt van olijfhout van eigen snoei. Deze bijzondere wijnfleshouder staat op zichzelf. Hierdoor lijkt hij te zweven.

Dit leuke cadeau pakket bestaat uit de zwevende wijnfleshouder en een heerlijke fles rode OlivArancio wijn.

Prijs; wijnfleshouder 14,95

Zwevende wijnfleshouder met een fles witte wijn 16,95 euro
Zwevende wijfleshouder met een fles rode wijn 19,95 euro

Pakket 2 wijnglashouder Duo

Ken je iemand die graag een wijntje drinkt met vrienden? En ben op zoek naar een leuk cadeau? Deze olijfhouten houder voor op een wijnfles met houder voor twee wijnglazen. Olijfhout is een natuurlijk materiaal, waardoor de kleur per item kan verschillen. De wijnglas houder is gemaakt van olijfhout van eigen snoei. We maken alle olijfhouten planken zelf. Deze wijnglas houder zet je op de hals van de fles. Aan de zijkanten kun je twee wijnglazen hangen, zowel rechtop als ondersteboven. Handig voor een picknick in de natuur en een uniek cadeau voor wijnliefhebbers!

Prijs; van alleen de wijnglashouder 14,95 euro

Wijnglashouder met witte wijn en 2 wijnglazen 17,95 euro
Wijnglashouder met rode wijn en 2 wijnglazen 19,95 euro

100% gratis thuisbezorgd

Vind je het leuk oom ook een bijpassende borrelplank te hebben. Al onze olijfhouten borrelplank hebben een natuurlijke vorm en tekening. Hierdoor is elke borrelplank uniek. De planken worden ingebrand met ons logo. Wij komen twee keer per jaar naar Nederland: in het voorjaar ( april) en in het najaar (nov?dec) . Wanneer je voor 60 euro een bestelling plaatst dan bezorgen we de producten gratis en persoonlijk bij je thuis. Bekijk al onze producten in onze webshop