Proef de Kerstsfeer van Ligurië: cadeaus voor de feestdagen

Proef de Kerstsfeer van Ligurië met Onze Biologische Olijfolie, Zelfgemaakte Limoncello en Feestelijke Recepten

Het is de meest wonderlijke tijd van het jaar, en bij OlivArancio nodigen we je uit om de kerstsfeer van Ligurië te proeven. Van biologische olijfolie tot zelfgemaakte limoncello. Dit jaar hebben we ook onze eigen feestelijke recepten in ons nieuwe kookboek. Ontdek hoe je deze feestdagen een vleugje Italiaanse magie aan je tafel kunt toevoegen.

Biologische Olijfolie: Een Kerstcadeau voor de Fijnproever

Onze biologische olijfolie, met zorg geoogst uit de zonovergoten boomgaarden, is niet alleen een culinair genot maar ook het perfecte kerstcadeau voor de fijnproever. Geef een geschenk dat smaak en traditie combineert. Bij ons kun je kiezen uit 3 soorten. Olijfolie naturel. pikante olijfolie of olie gemixt met balsamico azijn. Deze laatste is direct te gebruiken op je kerst salade.

onze olijfolie

Breng de kerstsfeer van Ligurië naar jou kersttafel

Met ons kookboek vol Feestelijke Recepten: Jouw Culinaire Leidraad voor de Kersttafel

Ontdek in ons nieuwste kookboek niet alleen recepten die de schittering van onze olijfolie en limoncello laten zien, maar ook feestelijke gerechten die de kern van Ligurische gastvrijheid vangen. Breng de smaken van Ligurië naar je kersttafel.

Zelfgemaakte Limoncello: Een Feestelijke Toast op Geluk

Laat de bubbels van het seizoen bruisen met onze zelfgemaakte limoncello. Gemaakt van de beste citroenen uit de Amalfi kust. Deze hebben we persoonlijk opgehaald. Op deze manier is elke slok een toast op geluk en vreugde. Voeg een sprankeling toe aan je kerstviering met deze unieke likeur. Onze limoncello is ook geschikt voor het maken van ” Tiramisu al limoncello”. Het recept van dit heerlijke kersttoetje is te vinden in ons nieuwe kookboek.

Het Perfecte Kerstcadeau: Bestel Nu en Laat Ligurië Thuis Bezorgen!

Geef dit jaar een cadeau dat de zintuigen prikkelt. Bestel onze Ligurische producten als het perfecte kerstcadeau en laat de smaken van Ligurië rechtstreeks bij jou thuis bezorgen. Maak van deze kerst een culinair festijn en deel de liefde voor Italiaans eten met je dierbaren.

In onze webshop zijn nog veel meer producten te vinden zoals onze decoratieve oude gistflessen of onze cadeau pakketten. In onze webshop vind je alle producten nog eens op een rijtje.

Boek alvast je zomervakantie 2024

Een leuk onderwerp tijdens het kerstdiner. Wat doen we de komende zomer, waar gaan we heen op vakantie? Hou je van kamperen? Kijk dan op camping RioRequesa Hier hebben we plek voor tenten maar we verhuren ook tenthuisjes met eigen sanitair. En heb je ons nieuwe Tiny House al gezien?

Ook op onze agriturismo zijn al verschillende reserveringen voor 2024 binnengekomen. Wil jij ook zeker zijn van een plekje? Dat kan bekijk onze website’s en heb je iets leuks gevonden neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook tijdens de kerstvakantie bereikbaar voor al jullie vragen.

Buon Natale!

kerstboom met pakjes

kerstsfeer van Ligurië