Ontdek de Damigiane lamp: Voor binnen en buiten

Verlicht je huis en of tuin met onze zelfgemaakte unieke Damigiane Lamp!

Welkom bij een bijzondere ontdekkingstocht door de wereld van Damigiane lampen! Deze oude flessen, oorspronkelijk gebruikt voor het bewaren van wijn en olie in Italië, zijn een ware schat geworden. Waarom? Omdat ze steeds zeldzamer worden in hun geboorteland Italië en hierdoor steeds moeilijker te verkrijgen zijn.

Maar geen zorgen! Bij agriturismo OlivArancio hebben we nog een aantal van deze historische flessen gevonden. We hebben de flessennieuw leven ingeblazen door ze om te toveren tot adembenemende lampen die zowel binnen als buiten kunnen staan. Onze getalenteerde ambachtsman, Dmitri, heeft met liefde en vakmanschap deze prachtige creaties gemaakt, waarbij hij ervoor heeft gezorgd dat ze spatwaterdicht zijn, zodat je ze met een gerust hart buiten kunt laten staan, zelfs tijdens een regenbui.

Damigiane lamp, zo ziet hij eruit!

Maar waarom zijn deze lampen zo speciaal? Afgezien van hun unieke geschiedenis en zeldzaamheid, brengen ze een gezellige sfeer in elke ruimte. Of het nu je woonkamer, terras of tuin is, de warme gloed van deze Damigiane lampen creëert een gezellige en uitnodigende warme gloed die je nergens anders zult vinden.

Doordat de Damigiane met de hand geblazen zij is iedere lamp uniek.

En het beste? Deze mooie lampen zijn nu beschikbaar voor slechts €69,95, inclusief gratis thuisbezorging! Dus waar wacht je nog op? Voeg wat Italiaanse charme toe aan je leven en verlicht je ruimte met onze unieke Damigiane lampen. Bestel vandaag nog en laat je betoveren!

Een mandfles als decoratie

Tegenwoordig worden damigiane omgetoverd tot prachtige vazen voor bloemen, natuurlijk of met kunstbloemen. Je zet ze eenvoudig in elke hoek van je huis, op de vloer of op een tafel, en hun schoonheid trekt de aandacht van al je gasten.

Heb je wel interesse in zo’n mooie fles maar niet omgebouwd tot lamp. Kijk dan hier naar de andere mogelijkheden