Gouden handen en/of Groene vingers?

gouden handen groene vingers

Gouden handen & groene vingers

Bent u in het bezit van Gouden handen en/of groene vingers, dan hebben wij misschien een leuk aanbod voor u. In het voor en najaar maar ook in de winter zijn er allerlei werkzaamheden zoals het onderhoud van de appartementen en het terrein.

Wij bieden aan; ’s Ochtends samen werken, daarna een verzorgde (warme) lunch en de rest van de dag lekker voor u zelf. Natuurlijk kunt u kosteloos overnachten in een van onze appartementen alleen of samen met uw partner, vriend of vriendin. Wanneer het u of ons beter past om bv de hele dag te werken bent u daarna een dag vrij. De planning gaat natuurlijk altijd in overleg.

We zijn nu op zoek naar mensen in de periode van begin maart t/m april. ( met uitzondering van de mei vakantie) We zoeken mensen die kunnen schilderen, klein onderhoud van de appartementen kunnen verrichten, opruimen & schoonmaken,  terrein maaien ( op een helling geen vlakke grasmat), olijfbomen snoeien, groentetuin aanleggen etc… Bent u echt heel handig dan horen we het graag.

Olijvenpluk

Voor de periode eind oktober en voor de maand november zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen met  het plukken van olijven uit onze eigen olijfgaard. Ivm een slecht olijvenjaar hebben wij in het jaar 2020 helaas geen mensen nodig voor de olijvenpluk. In het voorjaar zouden wij wel weer hulp kunnen gebruiken voor het snoeien en onderhouden van de olijfbomen en de olijfgaard.

Misschien iets voor uw en uw partner of vrienden groep neem dan contact met ons op door hier te klikken

Heeft u meer zin om ons op de camping te helpen? Ook dat kan. Voor meer informatie over onze camping