15% Lentekriebel korting

Begint de lente bij jou ook al te kriebelen?

Heeft u ook zo genoten van die paar mooie dagen die er zijn geweest, al lekker op het terras gezeten? Hier in Italië is het voorjaar losgebarsten. Alle fruitbomen staan in de bloei en alles wordt weer mooi groen. De stranden zijn nog lekker rustig en de restaurantjes openen weer langzaam hun pas geverfde deuren.

De eerste toeristen in korte broeken zijn al gesignaleerd terwijl de italianen nog met hun dikke winterjas rondlopen. Immers voor de Pasen gaat de winterjas niet uit. Zon of geen zon warm of niet warm. De jas blijft nog even aan.

Als onze appartementen zijn geverfd, allemaal nieuwe bedden en matrassen, alles weer fris gewassen en schoon gemaakt. De buitenkeuken is weer open en heeft een serieus strandje gekregen. Waar u heerlijk kunt liggen zonnen en van het uitzicht kunt genieten. We hebben een nieuw zwembad van 6 bij 12 meter, deze loopt op het moment langzaam vol.

Studio Arancio

studio arancio nieuwe look

Studio Arancio heeft een grote make-over gekregen. Nieuw bed, nieuw matras, nieuwe schilderijen, nieuwe lampjes en andere accessoires. Ook is alles geverfd en weer lekker fris. Zie je die 2 leuke stoeltjes daar uit de muur steken?

 

Aanbieding!

In de eerste 3 weekjes van mei hebben we nog een paar plekjes vrij in de verschillende appartementen en studio`s. Kom genieten van het Italiaanse voorjaars- zonnetje.

Boek nu 1 van onze appartementen van 1 t/m 25 mei en ontvang 15% korting

Let op

  • Beperkte aantal plekken beschikbaar
  • minimaal verblijf 5 nachten
  • Geldig t/m 25 mei.
  • Kinderen van 0-3 jaar overnachten gratis.
  • gratis parkeren.
  • muv B&B kamer Rosmarino.
  • niet geldig samen met andere aanbiedingen.

 

spring korting
Lentezonnetje

Geniet van het eerste lente zonnetje aan het strand in het nog rustige Italië

Het voorseizoen

lekker wandelen in de Cinque Terre of met de boot mee walvissen kijken.

Sportief

De temperatuur is nog aangenaam hierdoor kunt u nog heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving.

Profiteer van dit voordeel

Claim deze aanbieding